Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Pllaka e sheshtë me dizajn modern në maiolica toskan G18 Gesti - Toscot

Kod: GESTIPIATTO1
lek 2.392,15 lek 2.890,52 -17%

madein_italy

- +
Material
qeramike
Masat
80180 mm
Koha e dërgimit
15 ditë pune
Material aplikues
qeramike
Toscot
Dizajni pllakë e sheshtë në tavan Maiolica, Gesti - Toscot
Përdorni duart tuaja për të manipuluar këtë brumë, qoftë qeramik, qoftë për kuzhinë, është gjëja më theraupetike që na jep paqe dhe kënaqësi në të gjitha moshat.
Gesti , pllaka të vogla që mund të përdoren si tabaka ose mbajtës të vendeve dhe ato janë një shembull se si me një gjest të thjeshtë mund të arrijmë një rezultat të mirë dekorativ.
Në fakt thjesht vendosni një disk të tokës në torno dhe me një gisht që fillon nga qendra dhe lëviz në pjesën e jashtme falë rrotullimit ju merrni një dekoratë të mirë të përmirësuar edhe më shumë nga lustrimi.
Gjithashtu ngritja anësore që shërben për të kapur më mirë tabaka është bërë thjesht me tre gishta të futur nën buzë.

Dimensionet : 80180

Produkti është në dispozicion në ngjyrat vijuese:
- e bardhë matt 57
- jeshile 56
- e zezë mat 58

Toscot propozon modele ndriçimi, të cilat ndërthurin traditën Toskan të formave dhe dekorimeve të shtypura me dorë, duke filluar nga klasike në ato bashkëkohore.
Pjesë individuale të bëra me dorë duke përdorur materiale me cilësi të lartë, duke i kushtuar vëmendje të veçantë shkathtësisë së përdorimit dhe koordinimit. Kujdesi për dekorimet dhe përfundimet u japin produkteve një vlerë të veçantë dhe hulumtimi krijues, i cili është baza e zbatimit të tyre, i kthen objektet në zgjidhjet e projektimit gjithmonë të azhurnuara.


Meqenëse është një artikull i personalizuar i prodhuar sipas kërkesës, nuk është e mundur ta ktheni atë.

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi