Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Dispensues për pajisjen e banjës + Qelq + enë sapuni të prodhuar në Basalto

Kod: ISACCPSBB-ISACCSDBN
lek 13.113,31
- +
Koha e dërgimit
5/7 ditë pune nga porosia e vendosur
Viadurini Bathroom
Komplet i aksesorëve të banjës i përbërë nga:
- shpërndarës h 15 cm
- xhami h 11 cm
- pjata e sapunit me diametër 12 x 9 xh 2 cm
E punuar me dorë në gur natyral bazalt.

Karakteristikat e gurit natyror janë prania e venave, ngjyrave dhe nuancave të ndryshme në të njëjtin plan, siç janë mikro-çarje dhe vrimat, që nuk janë defekt, por pjesë e natyralitetit të të gjitha produkteve të gurëve natyrorë. Përsosmëria e plotë e sipërfaqes është e mundur vetëm në produkte rrëshire ose qeramike, të bëra me procedura industriale.
Në mënyrë që të dekoroni banjën tuaj me unike dhe stil, duhet t'i kushtoni vëmendje detajeve.
Viadurini ofron një përzgjedhje të aksesorëve të banjës me një deshi unike, të punuar me dorë me gurë natyral si oniks, bazalt, lumenj dhe shumë të tjerë.
Dispensuesi , enët e sapunit , gotat , mbajtësit e qirinjve ... kontrolloni koleksionin!

PSE Bleni
  • raport i shkëlqyeshëm i cilësisë / çmimit
  • materiale me cilësi të lartë
  • i fortë
  • modelim origjinal

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi