Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Dita e jashtme Eden nga Talenti, dizajn modern

Kod: EDNBED-C90
lek 1.098.415,29

madein_italy

- +
Masat
h.max tot 160 cm x h.seat 45 cm x L.210 cm x D.163 cm
Koha e dërgimit
15 ditë pune
Talenti
Dita e jashtme Eden nga Talenti, dizajn modern
Tavolina e lulëzuar e kopshtit Eden karakterizohet nga një strukturë e bardhë pikturuar prej alumini dhe është e mbuluar me pëlhurë natyrale të Melange Kirkby. Ka një sistem hidraulik hapës / mbyllës. Shtë i pajisur me tapiceri të shkumës së shpejtë të lagështirës dhe anti-mikrobik. Ky lloj mbushjeje lejon që uji të kalojë nëpër të, duke shmangur formimin e mykut dhe duke siguruar një proces të shpejtë të tharjes.
Vendi është i mbuluar me pëlhurë të rezistueshme nga moti, i cili mund të lahet lehtësisht.
Jastekët dekorative nuk janë përfshirë në çmim. Nëse dëshironi ato, na kërkoni një citat dhe shkruani një email në info@viadurini.co.uk .
Designer : Marco Acerbis

Përdorni dhe mirëmbajtjen
Gjatë sezonit të dimrit dhe gjatë natës ju sugjerojmë të përdorni për një mbrojtje shtesë mbulesën specifike, veçanërisht nëse është e ekspozuar ndaj shiut të shpeshtë. Mbulesa është në dispozicion sipas kërkesës. Nëse e dëshironi, na kërkoni një citat dhe shkruani një email në info@viadurini.co.uk.
Jastekët dakron duhet të mbulohen menjëherë në rast shiu, në mënyrë që të shmangen formimi i mykut.
Pëlhura mbuluese e jastekëve duhet të lahet në një temperaturë maksimale prej 40 ° C. Mos u pastroni. Mos e thani pëlhurën me pajisje elektrike dhe mos e hekuroni.

Produkte të shikuara së fundmi