Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Diva Bordeaux me dy ulëse në pëlhurë, hekur dhe dru me dizajn - Martha

Kod: MARTHA
lek 180.783,56 lek 271.175,34 -33%
- +
Material
Dru, hekur dhe pëlhurë
Masat
153x78x79 cm
Koha e dërgimit
7/10 ditë pune
Viadurini Living

Dizajn modern divan dy vendësh në hekur dhe dru me sedilje pëlhure.

Zgjedhja e vendeve të duhura për shtëpinë tuaj është një operacion që duhet të kryhet me kujdes dhe vëmendje. Në fakt, këto janë elemente arredimi me një rëndësi të fortë funksionale, si dhe estetike. Një sedilje, qoftë divan, karrige për dhomën e ngrënies, qese apo kolltuk, duhet të ofrojë komoditet optimal që shoqëron momentet tona të relaksimit, por në të njëjtën kohë duhet të ketë një vlerë dekorative dhe të përputhet mirë me mobiljet e kontekstit në të cilën është futur.
Viadurini Living ofron një gamë të gjerë artikujsh që plotësojnë një larmi stilesh dhe nevojash komoditeti.

Produkte të shikuara së fundmi