Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Divan 3-vendësh divan Soho nga Talenti, dizajn modern i bërë në Itali

Kod: SOHO3
lek 311.316,09
- +
Masat
l.230xw.84xh.65xhs.36cm
Koha e dërgimit
15 ditë pune
Talenti
Dizajni i sofrës tre-vendëshe Talenti Soho i bërë në Itali
Divan 3-vendësh në natyrë Soho by Talenti karakterizohet nga një strukturë alumini e veshur me pluhur në dispozicion në dy ngjyra të ndryshme: të bardha dhe grafit.
Krahët e krahut dhe mbështetëset mbështeten nga litarët e pëlhurave sintetike dhe shiritat prej druri cilindrik.
Litarë të disponueshëm në dy ngjyra, për strukturën e bardhë në ngjyrën natyrale dhe ngjyrën gri mélange për strukturën grafit. Pëlhura e Mangel ecru për versionin e bardhë, mélange gri e lehtë për grafit.
Jastëkë mobiljesh (NUK përfshihen në çmim): e bardhë ose blu për versionin e bardhë, jeshil për grafit. Mbushje e shpejtë e shkumës së thatë. Jastëkë në pëlhurë, të heqshëm, të lehtë për t'u larë dhe rezistent ndaj agjentëve atmosferikë.
Nëse dëshironi të blini jastekët e mobiljeve, kërkoni një vlerësim në: klienti@viadurini.it .

PERDORIMI DHE MIRMBAJTJA: Për mbrojtje shtesë ne rekomandojmë përdorimin e mbulesave speciale në dimër, në mbrëmje, ose në rast shiu të shpeshtë. Nëse dëshironi të blini mbulimin, kërkoni një kuotë nga: klienti@viadurini.it . Jastekët dakron duhet të mbrohen menjëherë në rast shiu për të parandaluar formimin e mykut. Lani jastekët e rrobave me një cikël normal në një temperaturë maksimale prej 40 ° C. Mos thaheni. Mos e thani pëlhurën me pajisje elektrike dhe mos e hekuroni.

Produkte të shikuara së fundmi