Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Divan i jashtme i veshur me susta në Iroko Alabama Talenti

Kod: ALADIV
lek 314.519,35

madein_italy

- +
Masat
h.tot 80 cm x h.vend 37 cm x L.180 cm x Thellësi 85 cm
Koha e dërgimit
15 ditë pune
Talenti
Divan i jashtme i veshur me susta në Iroko Alabama Talenti
Alabama është një divan origjinal për dizajnin e kopshtit, është pjesë e koleksionit të Icon nga Talenti. Linja e ikonës është sinonim i gjenialitetit, krijimtarisë dhe stilit. Produkte me një pamje elegante, të lindura nga bashkëpunimi me dizajnerë ndërkombëtarë. Ikona përmban produkte të zhvilluara për ambiente të jashtme por gjithashtu perfekte për mobilimin e ambienteve të brendshme prestigjioze.
Divan modern Alabama përbëhet nga një strukturë druri Iroko. Jastëkët janë me pëlhurë të jashtme me ngjyrë Canvas, të lëvizshëm, të lehtë për tu larë dhe rezistent ndaj agjentëve atmosferikë. Mbushja e rehatshme është bërë nga "Quick Dry Foam", një material lagështues dhe antimikrobik. Struktura e veçantë qelizore e hapur e Shkumës së Thatë të Shpejtë garanton rrëshqitje të ujit dhe tharje shumë të shpejtë, duke parandaluar formimin e mykut.
Selia dhe mbështetësja mbështeten nga rripa mbështetës elastikë specifikë për përdorim në natyrë.
Dekoroni kopshtin tuaj me këtë divan origjinal dhe të rehatshëm të prodhuar tërësisht në Itali !
Projektuesi : Marco Acerbis
Jastëkët dekorativë 45x45 cm nuk përfshihen në çmim. Për t'i pritur, kërkoni një vlerësim në: clienti@viadurini.it

NB : për mbrojtje shtesë ne rekomandojmë përdorimin e mbulesës speciale mbrojtëse, të disponueshme sipas kërkesës. Për ta marrë atë, kërkoni një vlerësim në: clienti@viadurini.it

MBULIMI :
Bërë me një bashkuar në 3 shtresa. Dy shtresat e jashtme janë bërë nga propileni dhe kanë një funksion estetik dhe mbrojtës të membranës së brendshme. Membrana e brendshme është pëlhura teknike që bën pjesën më të madhe të punës dhe ka vetitë e përshkueshmërisë së ajrit dhe papërshkueshmërisë.
- Përbërja e pëlhurës: polipropilen
- Pesha e pëlhurës: rreth 170g
- Rezistenca ndaj grisjes (gozhdë): N (MD) 180-standarde EN1210-1
- Rezistenca ndaj depërtimit të ujit: 1200 mm - standardi EN 1928
- përshkueshmëria e ajrit l / (m2-s): standardi EDANA 140.2-99
- Transmetimi i avullit të ujit: Sd vlera m 0,051 - standardi EN 12752
- Mbrojtja nga rrezet UV 500/1000 orë
Larja : ujë dhe sapun, pa makinë ose pastrim kimik.

Mirëmbajtja:
Për mbrojtje shtesë, ne rekomandojmë përdorimin e mbulesave të përshtatshme në sezonin e dimrit, në mbrëmje ose në rast të shirave të shpeshtë.
Jastëkët në dakron duhet të mbrohen menjëherë në rast shiu për të shmangur formimin e mykut.
Lani jastëkët e rrobave me një cikël normal në një temperaturë maksimale prej 40 ° C.
Mos e pastroni të thatë.
Mos e thani pëlhurën me pajisje elektrike dhe mos hekurosni

Talenti është një kompani e dalluar nga krijimtaria dhe inovacioni i saj i kombinuar me traditën . Krijon pajisje shtesë për një produkt aktual të jashtëm , të rafinuar dhe të modës , të cilat pajtojnë në mënyrë të përsosur cilësinë e zejtarisë dhe teknologjinë e industrisë. Talenti hulumton dhe parashikon trendin e tregut, sot ai mburret me një gamë të gjerë të produkteve metalike unike dhe joshëse. Artikujt Talenti i nënshtrohen kontrollit të kujdesshëm të cilësisë dhe vëmendjes së vazhdueshme të detajeve. Shkathtësia është fjala kyçe që përmbledh aftësinë e Talenti për të lëvizur me elegancë brenda dhe jashtë.

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi