Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Divan klasik me stil Vintage 2 Vendesh në lëkurë ekologjike dhe druri - Tilla

Kod: TILLA
Material
Eko-lëkurë dhe dru
Masat
175x97x71 cm
Koha e dërgimit
7/10 ditë pune
Viadurini Living

Divan i stilit industrial me dizajn modern në eko-lëkurë dhe dru.

Zgjedhja e vendeve të duhura për shtëpinë tuaj është një operacion që duhet të kryhet me kujdes dhe vëmendje. Në fakt, këto janë elemente arredimi me një rëndësi të fortë funksionale, si dhe estetike. Një sedilje, qoftë divan, karrige për dhomën e ngrënies, qese apo kolltuk, duhet të ofrojë komoditet optimal që shoqëron momentet tona të relaksimit, por në të njëjtën kohë duhet të ketë një vlerë dekorative dhe të përputhet mirë me mobiljet e kontekstit në të cilën është futur.
Viadurini Living ofron një gamë të gjerë artikujsh që plotësojnë një larmi stilesh dhe nevojash komoditeti.

Produkte që mund t'ju interesojnë