Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Divan kopsht 2 vendesh Cleo nga Talenti, dizajn modern

Kod: CLEALULOV
lek 205.608,77
Shfaq opsionet:

- +
Masat
h.tot 75 cm x h.seat 35 cm x L.160 cm x D.80 cm
Koha e dërgimit
15 ditë pune
Talenti
Divan kopsht 2 vendesh Cleo nga Talenti, dizajn modern
Divan moderne me dizajn të hapur Cleo ka një kornizë alumini të pikturuar gri të bardhë ose pëllumb dhe është e mbuluar me pëlhurë të bardhë ose gri. Shtë i pajisur me tapiceri të shkumës së shpejtë të lagështirës dhe anti-mikrobik. Ky lloj mbushjeje lejon që uji të kalojë nëpër të, duke shmangur formimin e mykut dhe duke siguruar një proces të shpejtë të tharjes. Jastëkët e sediljeve kanë një mbulesë të lëvizshme rezistente ndaj motit e cila është lehtësisht e larë.
Pajiset me 6 jastekë dekorative.
Designer : Marco Acerbis
Shikoni grafikun e ngjyrave dhe shkruani në kutinë e duhur kodin e ngjyrës së dëshiruar.

Përdorni dhe mirëmbajtjen
Gjatë sezonit të dimrit dhe gjatë natës ju sugjerojmë të përdorni për një mbrojtje shtesë mbulesën specifike, veçanërisht nëse është e ekspozuar ndaj shiut të shpeshtë. Mbulesa është në dispozicion sipas kërkesës. Nëse e dëshironi, na kërkoni një citat dhe shkruani një email në info@viadurini.co.uk.
Jastëku dakron duhet të mbulohet menjëherë në rast shiu, në mënyrë që të shmanget formimi i mykut.
Pëlhura mbuluese e jastekëve duhet të lahet në një temperaturë maksimale prej 40 ° C. Mos u pastroni. Mos e thani pëlhurën me pajisje elektrike dhe mos e hekuroni.
Për pastrimin dhe mbrojtjen e drurit të dushkut, ne sugjerojmë të përdorni "kompletin e kujdesit për Teak". Nëse e dëshironi, na kërkoni një citat.

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi