Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Divan kopsht tre vendesh Talenti Milo prodhuar ne Itali

Kod: MILO3
lek 262.538,55
- +
Masat
l.228xp.78xh.70xhs.35cm
Koha e dërgimit
15 ditë pune
Talenti
Divan kopsht tre vendesh Talenti Milo prodhuar ne Itali
Divan Milo nga Talenti karakterizohet nga një strukturë alumini e veshur me pluhur, e disponueshme në dy variante të ndryshme ngjyrash: e bardhë ose gri pëllumbeshë e pikturuar në të njëjtën ngjyrë si tekstili.
Komplet jetese me tapiceri dhe jastekë i disponueshëm në dy ngjyra: tekstil i bardhë dhe gri pëllumbi për strukturën e bardhë ose tekstili gri dhe kafe me strukturë gri pëllumbi.
Jastëkët e lëvizshëm, të lehtë për tu larë dhe rezistent ndaj agjentëve atmosferikë. Mbushje e shpejtë e shkumës së thatë.

P USRDORIMI DHE MIRTMBAJTJA:
Për mbrojtje shtesë, ne rekomandojmë përdorimin e mbulesave të përshtatshme në sezonin e dimrit, në mbrëmje ose në rast të shirave të shpeshtë. Nëse dëshironi të blini kopertinën, kërkoni një vlerësim nga: clienti@viadurini.it .
Për pastrimin rutinë të tekstilit përdorni një leckë të lagur sfungjeri me ujë me sapun. Lani jastëkët e rrobave me një cikël normal në një temperaturë maksimale prej 40 ° C. Mos i pastroni të thata. Mos hekurosni.

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi