Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Divan kopshti me dizajn modern Talenti Cleo prodhuar në Itali

Kod: CLEODIV
lek 343.373,32
- +
Masat
l.160xp.80xh.75xhs.35cm
Koha e dërgimit
15 ditë pune
Talenti
Divan kopshti me dizajn modern Talenti Cleo prodhuar në Itali
Divan Cleo nga Talenti karakterizohet nga një strukturë dru tik, përforcime strukturore në çelik inox dhe sedilje të mbështetura nga rripa elastikë sintetikë specifikë për përdorim në natyrë. Pëlhura është në dispozicion në dy variante: dritë mélange ecru ose mélange bronze.
Jastëkë në pëlhurë, i lëvizshëm, i lehtë për tu larë dhe rezistent ndaj agjentëve atmosferikë. Mbushje e shpejtë e shkumës së thatë. Këmbët në alumini me pluhur gri të veshur me gurë.

P USRDORIMI DHE MIRTMBAJTJA:
Për mbrojtje shtesë, ne rekomandojmë përdorimin e mbulesave të përshtatshme në sezonin e dimrit, në mbrëmje ose në rast të shirave të shpeshtë. Nëse dëshironi të blini kopertinën, kërkoni një vlerësim nga: clienti@viadurini.it .
Lani jastëkët e rrobave me një cikël normal në një temperaturë maksimale prej 40 ° C. Mos i pastroni të thata. Mos hekurosni.
Për mirëmbajtjen dhe mbrojtjen e drurit, ne rekomandojmë të përdorni "çantën tonë të kujdesit për dru". Njollat e vogla sipërfaqësore për shkak të vajit ose produkteve të tjera ushqimore duhet të hiqen menjëherë, para se druri t’i thithë ato thellë. Meqenëse është një material natyral, mund të vërehen ndryshime të ngjyrave apo edhe çarje për shkak të shkallës së lagështisë dhe ndryshimeve të papritura të temperaturës.

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi