Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Divan kopshti për dizajnin Vilë Talenti prodhuar në Itali

Kod: COTTAGEDIV
lek 364.703,32
- +
Koha e dërgimit
15 ditë pune
Talenti
Divan kopshti për dizajnin Vilë Talenti prodhuar në Itali
Divani i kopshtit Cottage by Talenti karakterizohet nga një strukturë alumini e veshur me pluhur e disponueshme në tre variante të ndryshme ngjyrash: e bardhë, grafit ose moka.
Vendet dhe mbështetëset e mbështetëses mbështeten nga rripa elastikë sintetikë në ngjyrë gri të lehta, gri të errët ose ngjyrë mokka, të koordinuara me ngjyrën e kordonit të mbështetëses.
Pëlhura është në dispozicion në katër variante: gri e lehtë për versionin e bardhë, gri e errët ose jeshile për versionin grafit, kafe e errët për atë mokka.
Jastëkë me mbulesë të lëvizshme, të lehta për tu larë dhe rezistent ndaj agjentëve atmosferikë.

P USRDORIMI DHE MIRTMBAJTJA:
Për mbrojtje shtesë, ne rekomandojmë përdorimin e mbulesave të përshtatshme në sezonin e dimrit, në mbrëmje ose në rast të shirave të shpeshtë. Mbulimi nuk përfshihet në çmimin e blerjes. Nëse dëshironi të blini kopertinën, kërkoni një vlerësim nga: clienti@viadurini.it .
Lani jastëkët e rrobave me një cikël normal në një temperaturë maksimale prej 40 ° C. Mos i pastroni të thata. Mos e thani pëlhurën me pajisje elektrike dhe mos hekurosni. Për mirëmbajtjen dhe mbrojtjen e drurit, ne rekomandojmë të përdorni "çantën tonë të kujdesit për dru".
Njollat e vogla sipërfaqësore për shkak të vajit ose produkteve të tjera ushqimore duhet të hiqen menjëherë, para se druri t’i thithë ato thellë.
Meqenëse është një material natyral, mund të vërehen ndryshime të ngjyrave apo edhe çarje për shkak të shkallës së lagështisë dhe ndryshimeve të papritura të temperaturës.

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi