Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Divan kopshti Talenti Rope me strukturë alumini prodhuar në Itali

Kod: ROPEDIV
lek 248.484,66
- +
Masat
l.182xp.85xh.76xhs.32cm
Koha e dërgimit
15 ditë pune
Talenti
Divan kopshti Talenti Rope me strukturë alumini prodhuar në Itali
Të gjithë artikujt në vijën e Litarit karakterizohen nga një strukturë alumini e veshur me pluhur gri, e mbuluar me një endje të kordonëve prej pëlhure sintetike gri.
Jastëkët e sediljeve të divanit kanë mbushje dacron dhe janë të mbuluara me pëlhurë gri, të lëvizshme, të lehta për tu larë dhe rezistente ndaj agjentëve atmosferikë.

P USRDORIMI DHE MIRTMBAJTJA:
Për mbrojtje shtesë, ne rekomandojmë përdorimin e mbulesave të përshtatshme në sezonin e dimrit, në mbrëmje ose në rast të shirave të shpeshtë. Nëse dëshironi të blini kopertinën, kërkoni një vlerësim nga: clienti@viadurini.it .
Jastëkët në dakron duhet të mbrohen menjëherë në rast shiu për të shmangur formimin e mykut.
Lani jastëkët e rrobave me një cikël normal në një temperaturë maksimale prej 40 ° C.
Mos e pastroni të thatë. Mos e thani pëlhurën me pajisje elektrike dhe mos hekurosni.
Për të pastruar telat, ne rekomandojmë përdorimin e ujit dhe detergjentëve të lëngshëm jo-gërryes me pH neutral dhe pa ngjyrë.
Nëse është e nevojshme, lini detergjentin të veprojë për disa minuta. Shpëlajeni plotësisht me ujë në një temperaturë që nuk kalon 30 ° C.
Shmangni kontaktin e zgjatur me substanca të yndyrshme dhe / ose ngjyra që mund të absorbohen nga materiali mbulues dhe të shkaktojnë njolla të përhershme, si dhe të përkeqësoni strukturën e fijeve. Mos përdorni tretës ose pastrues të bazuar në tretës (evitoni acetonin).

Produkte të shikuara së fundmi