Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Divan lëkure Faux me tavolinë kafeje të dizajnuar në Itali Achille

Kod: ACHILLE2
lek 171.038,79

madein_italy

- +
Material
Lëkurë dhe qelqi faux
Masat
Gjerësia totale 125/138 cm x Thellësia 64 cm x H.tot 75 cm x h. ulur 45 cm
Koha e dërgimit
2 javë pune
Viadurini Living
Divan lëkure Faux i bërë në Itali i dizajnit me tavolinën e kafesë Achille
Achille është një divan lëkure fuax i dizajnit, i bërë në Itali, është i disponueshëm në ngjyra të ndryshme si për pjesën e pasme ashtu edhe për vendin; ju mund të zgjidhni midis: sediljeve të bardha gri, rërës së sediljes gri, sediljeve të kuqe gri, bordonit të sediljes gri, sediljes gri blu, gri të ulur gri dhe gri të zezë.

Karakterizohet nga një mbështetëse mbështetëse me strukturë kompensatë të ahut 12 mm të trasha, e kompletuar me një mbushje të zgjeruar të poliuretanit të papërshkueshëm nga zjarri, trashësi e ndryshueshme, me densitet 25 kg / m3; në vend të kësaj, struktura anësore është në MDF me trashësi 25 mm. Mbushja e krahut të armës në poliuretani të zgjeruar nga blloku, i papërshkueshëm nga zjarri, trashësia 15 mm, dendësia 50Kg / m3.

Vendi ka një strukturë tubi çeliku me një seksion katror të zbehtë. 25 mm, pikturuar me pluhura epoksi, të kompletuar me një shtresë mbushëse të zgjeruar poliuretani nga blloku, i papërshkueshëm nga zjarri, me trashësi të ndryshueshme, me një densitet prej 30 kg / m3.

Këmbët janë bërë prej çeliku në fundin e kromit dhe është pasuruar edhe nga një tryezë kafeje anësore e bërë nga qelqi i ngrirë i ngrirë me trashësi 10 mm dhe 00 400 mm, me një strukturë çeliku në fundin e kromit.

Dizajni i tij i thjeshtë dhe praktikimi i tij i dhënë gjithashtu nga tryeza e kafesë lejon që ai të vendoset në çdo lloj ambienti shtëpie dhe kontrate.

Shënim: Duke qenë një divan i punuar me dorë ekziston mundësia e rregullimit të tij; shkruani në info@viadurini.co.uk për të mësuar më shumë.

Masat për prodhimin e kafesë:
Lartë 40 cm x ø 40 cm

Mateterial:
- SHTETI CAT.B
Pesha 728gr
Përbërja 69% PVC - 20% PL - 10% COT - 1% PU
Rezistenca ndaj gërryerjes EN ISO 5470: 50,000 cikle
Rezistencë e fërkimit ndaj UNI EN ISO 105-X12: 4/5 (hije gri)
Shpejtësia e dritës UNI EN ISO 105-B02: 6 (hije blu)
Forca e tensionit UNI EN ISO 1421: 500 N-290 N me gome të përshtatshme

Paralajmërimet:
Ngjyrat e lehta nuk guxojnë të vihen në kontakt me pëlhura dhe artikuj të trajtuar me ngjyra që nuk janë të fiksuara ose me qëndrueshmëri të dobët të ngjyrave, në mënyrë që të shmangen njollat dhe halot që nuk mund të garantojmë pastrim.

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi