Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Divan me dy kopshte në Alumin dhe Tekstil - Adam nga Talenti

Kod: ADAMDIVANO
lek 76.648,50
- +
Masat
L 122 x P 72 x H 81 cm H sedilje 39 cm
Koha e dërgimit
15 ditë pune
Materiali i ulëses
tekstile
Materiali i strukturës
alumini
Talenti

Divan kopshtesh me dy vendesh, dizajn modern në alumin të bardhë ose qymyr druri dhe tekstil me ngjyrë gri të çelët, Adam nga Talenti.

Adami dyvendësh divan natyrë përmban një strukturë të qëndrueshme të bërë nga pluhur-veshura aluminit dhe një vend të përbërë nga të lehtë për larjen e motit-rezistente textilene, me nje mbushje dracon.
Stackable kursen hapësirë.

Në dispozicion në dy ngjyra të ndryshme:
  • strukturë alumini e bardhë, sedilje në tekstil gri të lehta;
  • strukturë alumini qymyri, vend në tekstil gri të errët.
Ne jemi shitës zyrtarë të Talenti, prandaj mund t'ju furnizojmë me çdo artikull të kësaj marke. Na kontaktoni për informacion.

Shënim : Jastëkët dekorativë nuk përfshihen në çmim; për më tepër, për mbrojtje shtesë ne rekomandojmë përdorimin e mbulesave speciale në sezonin e dimrit, në mbrëmje ose në rast të shirave të shpeshtë.
Na kontaktoni duke përdorur formularin " Kërkoni informacion ".

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi