Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Divan modern në natyrë me kornizë tikle Cleo

Kod: CLEDIV
lek 541.850,17

madein_italy

- +
Masat
230x100x H 65
Koha e dërgimit
15 ditë pune
Talenti
Dizajni modern i divanit kopsht me diell Cleo nga Talenti

Karakteristikat

Të gjitha produktet nga kjo koleksion kanë një kornizë tik. Divanet kanë përforcime prej çeliku inox dhe këmbë alumini, të cilat kanë qenë të veshura pluhur në gurin gri me ngjyra.
Selina dhe jastekët e brendshme të pasme janë bërë me shkumë të shpejtë të thatë, ndërsa mbulesa është në pëlhurën Sunbrella.
Dielli i diellit është i lëvizshëm, i lehtë për tu pastruar, i papërshkueshëm nga uji dhe rezistent ndaj UV. Jastëkët dekorativë 45 x 45 cm nuk përfshihen në çmim.

Përdorni dhe mirëmbajtjen
Për një mbrojtje shtesë, ju sugjerojmë ta mbuloni atë gjatë stinës së dimrit dhe gjatë natës, veçanërisht nëse është e ekspozuar ndaj shiut të shpeshtë. Pastroni mbulesat e diellit duke përdorur një cikël normal / të rregullt të larjes (maksimumi i temperaturës 40 ° C). Mos u bëni ëndërr të pastër. Mos e hekurosni.
Mos përdorni zbardhues, ose produkte të tjerë pastrimi që përmbajnë atë.
Për të mbrojtur sipërfaqen e dru tik, ne sugjerojmë përdorimin e produkteve specifike.

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi