Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Divan në natyrë Alabama nga Talenti, dizajn modern i bërë në Itali

Kod: ALABAMADIV
lek 219.222,59
- +
Masat
l.180xw.85xh.80xhs.37cm
Koha e dërgimit
15 ditë pune
Talenti
Divan kopshti i projektimit Talenti Alabama i bërë në Itali
Divani i kopshtit Alabama nga Talenti karakterizohet nga një strukturë alumini i veshur me pluhur në dispozicion në dy ngjyra të ndryshme: të bardha ose grafit.
Vendet dhe mbështetëset mbështeten nga rripa elastikë sintetikë të koordinuar me ngjyrën e strukturës, gri të lehta ose gri të errët. Pëlhurë gri për strukturën e bardhë, gri të errët për versionin grafit.
Rrip dru tik në anën e sipërme të kornizës së krahut dhe mbështetëses. Mbushje e shpejtë e shkumës së thatë. Jastëkë të lëvizshëm, të lehtë për tu larë dhe rezistent ndaj agjentëve atmosferikë.

PERDORIMI DHE MIRMBAJTJA:
Për mbrojtje shtesë ne rekomandojmë përdorimin e mbulesave speciale në dimër, në mbrëmje, ose në rast shiu të shpeshtë. Nëse dëshironi të blini mbulimin, kërkoni një kuotë nga: klienti@viadurini.it .
Jastekët dakron duhet të mbrohen menjëherë në rast shiu për të parandaluar formimin e mykut. Lani jastekët e rrobave me një cikël normal në një temperaturë maksimale prej 40 ° C. Mos thaheni. Mos e thani pëlhurën me pajisje elektrike dhe mos e hekuroni.

Produkte të shikuara së fundmi