Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Divan në natyrë Alabama nga Talenti me kornizën e drurit Iroko

Kod: ALADIV
lek 279.383,67

madein_italy

- +
Masat
h.tot 80 cm x h.seat 37 cm x L.180 cm x D.85 cm
Koha e dërgimit
15 ditë pune
Talenti
Divan në natyrë Alabama nga Talenti me kornizën e drurit Iroko
Divani i kopshtit Alabama ka një kornizë druri Iroko. Isshtë e mbuluar me pëlhurë me ngjyra kanavacë e cila është rezistente ndaj motit dhe lehtësisht e larë. Shtë i pajisur me tapiceri të shkumës së shpejtë të lagështirës dhe anti-mikrobik. Ky lloj mbushjeje lejon që uji të kalojë nëpër të, duke shmangur formimin e mykut dhe duke siguruar një proces të shpejtë të tharjes.
Ndenjësja dhe mbështetësja mbështeten nga rripa poliesteri të cilët janë formuluar posaçërisht për përdorim në natyrë.
Designer : Marco Acerbis
Të chusions 45x45 cm dekorative nuk janë të përfshira në çmim. Nëse dëshironi që ata të na përdorni një për një citat në info@viadurini.co.uk.

Përdorni dhe mirëmbajtjen
Gjatë sezonit të dimrit dhe gjatë natës ju sugjerojmë të përdorni për një mbrojtje shtesë mbulesën specifike, veçanërisht nëse është e ekspozuar ndaj shiut të shpeshtë. Mbulesa është në dispozicion sipas kërkesës. Nëse e dëshironi, na kërkoni një citat dhe shkruani një email në info@viadurini.co.uk.
Jastëku dakron duhet të mbulohet menjëherë në rast shiu, në mënyrë që të shmanget formimi i mykut.
Pëlhura mbuluese e jastekëve duhet të lahet në një temperaturë maksimale prej 40 ° C. Mos u pastroni. Mos e thani pëlhurën me pajisje elektrike dhe mos e hekuroni.
Për pastrimin dhe mbrojtjen e drurit të dushkut, ne sugjerojmë të përdorni "kompletin e kujdesit për Teak". Nëse e dëshironi, na kërkoni një citat.

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi