Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Divan në natyrë Cleo nga Talenti, dizajn modern i bërë në Itali

Kod: CLEODIV
lek 274.278,49
- +
Masat
l.160xw.80xh.75xhs.35cm
Koha e dërgimit
15 ditë pune
Talenti
Tualeti Cleo divan kopsht dizajni modern i bërë në Itali
Cleo by Talenti divan karakterizohet nga një strukturë dru tik, përforcime strukturore në çelik inox dhe ulëse të mbështetur nga shirita sintetikë sintetikë specifikë për përdorim të jashtëm. Pëlhura është në dispozicion në dy variante: ecrù dritë mélange ose bronzi mélange.
Jastëkë në pëlhurë, të heqshëm, të lehtë për t’u larë dhe rezistent ndaj agjentëve atmosferikë. Mbushje e shpejtë e shkumës së thatë. Këmbët në pluhur alumini të lyer me gri.

PERDORIMI DHE MIRMBAJTJA:
Për mbrojtje shtesë ne rekomandojmë përdorimin e mbulesave speciale në dimër, në mbrëmje, ose në rast shiu të shpeshtë. Nëse dëshironi të blini mbulimin, kërkoni një kuotë nga: klienti@viadurini.it .
Lani jastekët e rrobave me një cikël normal në një temperaturë maksimale prej 40 ° C. Mos thaheni. Mos e hekurosni.
Për mirëmbajtjen dhe mbrojtjen e drurit, ju rekomandojmë të përdorni "çantën e kujdesit të drurit". Pikat e vogla sipërfaqësore për shkak të vajit ose produkteve të tjera ushqimore duhet të hiqen menjëherë, para se druri të mund t'i thithë ato në thellësi. Duke qenë një material natyral, ju mund të vëzhgoni ndryshime në ngjyra ose madje edhe çarje për shkak të shkallës së lagështisë dhe ndryshimeve të papritura të temperaturës.

Produkte të shikuara së fundmi