Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Divan në natyrë Domino nga Talenti, dizajn modern i bërë në Itali

Kod: DOMINODIV
lek 536.644,89

madein_italy

- +
Masat
l.225xw.93xh.66xhs.37cm
Koha e dërgimit
15 ditë pune
Talenti
Divan kopshti i projektimit Talenti Domino i bërë në Itali
Sofra e jashtme Domino by Talenti karakterizohet nga një strukturë alumini i veshur me pluhur në dispozicion në dy ngjyra të ndryshme: të bardha dhe grafit.
Pëlhurë e disponueshme në dy variante: mélange beige për versionin e bardhë, gri për versionin grafit.
Jastëkë të lëvizshëm, të lehtë për tu larë dhe rezistent ndaj agjentëve atmosferikë. Mbushje e shpejtë e shkumës së thatë. Elementet e mbarimit në dru tik natyral.

PERDORIMI DHE MIRMBAJTJA:
Për mbrojtje shtesë ne rekomandojmë përdorimin e mbulesave speciale në dimër, në mbrëmje, ose në rast shiu të shpeshtë. Nëse dëshironi të blini mbulimin, kërkoni një kuotë nga: klienti@viadurini.it .
Lani jastekët e rrobave me një cikël normal në një temperaturë maksimale prej 40 ° C. Mos thaheni. Mos e thani pëlhurën me pajisje elektrike dhe mos e hekuroni. Për mirëmbajtjen dhe mbrojtjen e drurit, ju rekomandojmë të përdorni "çantën e kujdesit të drurit". Pikat e vogla sipërfaqësore për shkak të vajit ose produkteve të tjera ushqimore duhet të hiqen menjëherë, para se druri të mund t'i thithë ato në thellësi. Duke qenë një material natyral, ju mund të vëzhgoni ndryshime në ngjyra ose madje edhe çarje për shkak të shkallës së lagështisë dhe ndryshimeve të papritura të temperaturës.

Produkte të shikuara së fundmi