Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Divan në natyrë Hëna nga Talenti, dizajn modern i bërë në Itali

Kod: MOONDIV
lek 299.303,91
- +
Masat
l.184xw.72xh.67xhs.37cm
Koha e dërgimit
15 ditë pune
Talenti
Divan moderne Talenti Moon model i bërë në Itali
Divan i jashtëm i Hënës nga Talenti karakterizohet nga një kornizë natyrale dru tik me krahë dhe kurriz në alumini me tuba të mbuluar me një endje të telave prej pëlhure sintetike gri.
Jastëkë në pëlhurë gri. Pëlhurë e heqshme, e lehtë për t’u larë, dhe rezistente ndaj agjentëve atmosferikë. Mbushje e shpejtë e shkumës së thatë.

PERDORIMI DHE MIRMBAJTJA:
Për mbrojtje shtesë ne rekomandojmë përdorimin e mbulesave speciale në dimër, në mbrëmje, ose në rast shiu të shpeshtë. Nëse dëshironi të blini mbulimin, kërkoni një kuotë nga: klienti@viadurini.it .
Jastekët dakron duhet të mbrohen menjëherë në rast shiu për të parandaluar formimin e mykut.
Lani jastekët e rrobave me një cikël normal në një temperaturë maksimale prej 40 ° C. Mos thaheni. Mos e thani pëlhurën me pajisje elektrike dhe mos e hekuroni.
Për mirëmbajtjen dhe mbrojtjen e drurit, ju rekomandojmë të përdorni "çantën e kujdesit të drurit". Pikat e vogla sipërfaqësore për shkak të vajit ose produkteve të tjera ushqimore duhet të hiqen menjëherë, para se druri të mund t'i thithë ato në thellësi. Duke qenë një material natyral, ju mund të vëzhgoni ndryshime në ngjyra ose madje edhe çarje për shkak të shkallës së lagështisë dhe ndryshimeve të papritura të temperaturës. Laminat HPL është i lehtë për tu pastruar dhe nuk kërkon mirëmbajtje të veçantë. Shumica e njollave lahen vetëm me ujë dhe mund të thahen me leckë të butë dhe të pastër.

Produkte të shikuara së fundmi