Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Divan prej 6 rrobash italiane, model klasik, Alexander

Kod: ALEXANDER6
lek 2.248.683,23
- +
Masat
L 370 x P 215 x H116 cm
Koha e dërgimit
5 javë pune
Peshë
140 kg
Me porosi
Ky produkt mund të jetë bërë për të matur. Për informacion: clienti@viadurini.it ose plotësoni formularin e mëposhtëm Informacione Kërkesë
Viadurini Italian Sofas
Divan italiane prej 6 rrobash tapiceri Alexander, dizajn klasik
Divan i punuar me dorë me jastëk të përfshirë, i mbuluar me pëlhurat e mëposhtme:
- Pëlhurë Brunelleschi 5741
- Pëlhurë Teatro 6
- Pëlhurë Moliere 5509
- Pëlhurë Brunelleschi 5751

Tapiceri pjesërisht e lëvizshme.
Duke qenë një produkt jo-industrial i prodhuar i cili është bërë plotësisht i punuar me dorë në Itali, ju mund të rregulloni edhe detajet më të vogla të divanit tuaj. Sipas nevojave tuaja, mund të na kërkoni dimensione të personalizuara. Zgjidhni nga zgjedhja e gjerë e pëlhurave të bukura pëlhura e përsosur për të tapicuar divanin dhe jastëkët tuaj. Edhe zbukurimet mund të jenë të personalizueshme!
Mjeshtrit tanë ekspertë janë të gatshëm t'ju këshillojnë dhe t'ju ndihmojnë të zgjidhni zgjidhjen më të mirë në mënyrë që të krijoni divanin tuaj personal të personalizuar: na kërkoni një citat dhe shkruani një email në info@viadurini.co.uk .

Me kërkesë, çertifikimi i papërshkueshëm nga zjarri mund të sigurohet. Për informacion të mëtejshëm, dërgoni një email në info@viadurini.co.uk .

Fazat e prodhimit
Dizajni : hapi i parë i prodhimit të divanit është përcaktimi i dizajnit të tij
Struktura : struktura është bërë prej druri të bredhit dhe plepit dhe kompensatë. Për ngjitjen e pjesëve përdoren ngjitëset vinilë dhe elementët kryesorë.
Pranvera e sediljes: pranvera e sediljes përbëhet nga shirita elastikë të aplikuar drejtpërdrejt në strukturën prej druri
Mbushja : mbushja kryhet duke aplikuar disa shtresa poliuretani të zgjeruar me trashësi dhe densitet të ndryshëm. Përdoren vetëm zam ekologjikë.
Zgjedhja e pëlhurave: të gjitha pëlhurat e përdorura për të mbuluar divanin janë zgjedhur sipas cilësisë dhe estetikës së tyre.
Prerje e pëlhurave: pëlhurat janë të prera me dorë duke përdorur prerje kartoni, shkumësa dhe gërshërë.
Qepje të pëlhurave : të gjitha pjesët e prera më parë të rrobave janë të qepura
Tapiceri : kjo është faza më delikate e prodhimit. Mjeshtrit e ekspertëve kontrollojnë thurjet dhe më pas rregullojnë pëlhurën me elementë.
Përfundon : sapo të bëhet tapiceri, divan është zbukuruar me zbukurime dhe feta, që përputhen me ngjyrën e rrobave.

Produkte të shikuara së fundmi