Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Divan vizitorësh tre zyre vendesh Diseguale nga Luxy

Kod: DI3 4DICU06 -
lek 153.856,22

madein_italy

Shfaq opsionet:

- +
Designer
R&D luksoze
Koha e dërgimit
20 ditë pune
Luxy
Divan vizitorësh tre zyre vendesh Diseguale nga Luxy.
Lëkurë prej 3 vendesh lëkure / divan zyre vizitori pëlhurë, mbështetëse të mesme, strukturë të kromuar, dizajn modern.

SI T TO ZGJEDHNI VESHJEN E Pëlhurës
Divani i zyrës Diseguale është i disponueshëm me veshjen e rrobave (dosja B) ose me veshje lëkure të lëpirë lëvore (TP të palosshme). Zgjidhni dhe zgjidhni veshjen e dëshiruar. Vendosni kodin e ngjyrës së zgjedhur në kutinë e duhur.

SIKONI: Shkumë poliuretani densitet 35 kg / m3
SEAT: Shkumë poliuretani densitet 35 kg / m3
STRUKTI: Melamine dhe plep / dru ahu shumë-shtresor
BAZA: Seksion drejtkëndor prej çeliku me rezistencë të lartë, 60 x 30 mm, i kromuar
FEET: Këmbët plastike kundër rrëshqitjes

Produkte të shikuara së fundmi