Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Divan zyre lëkure me cilësi të lartë Ennio, me kornizë bredhi

Kod: ENNIO-D
lek 388.026,80

madein_italy

Shfaq opsionet:

- +
Material
1
Masat
Gjatësia totale 136 cm x Thellësia 81 cm x H.tot 80 cm x h. selia 41 cm x h. armatore 61 cm
Koha e dërgimit
3 javë pune
Viadurini Living
Divan zyre lëkure me cilësi të lartë Ennio, me kornizë bredhi.
Divan modern Ennio, i bërë në Itali.
Struktura e sediljes së saj është bërë nga një kornizë e fortë druri bredhi, 90 x 23 mm me nyje këndore përforcuese. Struktura mbrapa në dërrasat e drurit të bredhit të ngurtë,
50x50 mm me përforcim qendror.
Krahët e krahut janë bërë nga MDF, trashësi 25 mm. Shkuma e injektuar e sediljes ka një densitet 25 Kg / m 3, trashësi 120 mm. Shkuma e injektuar e shpinës ka një densitet 25 Kg / m 3, trashësi 120 mm. Shkuma e injektuar e mbështetëses ka një trashësi 40 Kg / m 3, trashësi 25 mm. Vendi me shirita elastikë të pezullimit.
Pllaka çeliku, e trashë 8 mm, 50 mm e gjerë, mbarim epoksi i kromuar.

Materiale:
LEATHERI LUX GJENUAR, CAT. G
Përbërja: Lëkurë kokërr e plotë, fund i zi
Trashësia: 1 / 1,2 mm
Origjina: Evropa
Qëndrueshmëria e fërkimit: UNI EN ISO 11640: 4/5 (shkallë gri)
Qëndrueshmëri fleksibël: UNI EN ISO 5402:> 50.000 cikle
Ngjitja e përfunduar: UNI EN ISO 11644:> 4
Forca e lotit: UNI EN ISO 3377-1:> 4
Qëndrueshmëria e dritës: UNI EN ISO 105-B02:> 8 (shkallë blu)

Ennio është në dispozicion në ngjyra të ndryshme. Shikoni ngjyrat e disponueshme dhe shkruani kodin e një të zgjedhur.

PARALAJMËRIME

Për të shmangur njollat e përhershme, ngjyrat më të lehta nuk duhet të vihen në kontakt me tekstilet dhe veshjet e ngjyrosura me ngjyra të papërziera. Ne nuk mund të garantojmë aftësinë për të hequr ngjyra të panjohura nga produkti me ngjyra të lehta.
Lëkura është një material natyral. Kokrra natyrale e lëkurës dhe çdo papërsosmëri e vogël nuk duhet të konsiderohet si defekt, por si garancia juaj për vlerën dhe cilësinë e produktit.
Mos e ekspozoni atë në burimet e shëndetit ose në rrezet e diellit të drejtpërdrejtë brenda ose jashtë.

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi