Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Divane e plotë për zyre prej lëkure kokërr Ashille, me tryezën anësore te xhamit

Kod: ACHILLE-D
lek 310.780,26

madein_italy

Shfaq opsionet:

- +
Material
1
Masat
Gjatësia totale 125/138 cm x Thellësia 64 cm x H.tot 75 cm x h. ulësja 45 cm
Koha e dërgimit
3 javë pune
Viadurini Living
Divane e plotë për zyre prej lëkure kokërr Ashille, me tryezën anësore te xhamit.
Sofje moderne Achille, e bërë në Itali.
Kornizë çeliku tub, seksion katror. Panele anësore të MDF, trashësi 25 mm. Shtypur, i formuar me shumë shtresa druri prej ari 12 mm, me një retardant zjarri
mbushje shkumë, 25 kg / m3. dendësia. Këmbët e çelikut, përfundimi i kromuar. Tavolinë anësore e xhamit, e trashë 10 mm, 400 mm with me mbështetje çeliku, mbarim i kromuar.

Materiale:
LEATHERI LUX GJENUAR, CAT. G
Përbërja: Lëkurë kokërr e plotë, fund i zi
Trashësia: 1 / 1,2 mm
Origjina: Evropa
Qëndrueshmëria e fërkimit: UNI EN ISO 11640: 4/5 (shkallë gri)
Qëndrueshmëri fleksibël: UNI EN ISO 5402:> 50.000 cikle
Ngjitja e përfunduar: UNI EN ISO 11644:> 4
Forca e lotit: UNI EN ISO 3377-1:> 4
Qëndrueshmëria e dritës: UNI EN ISO 105-B02:> 8 (shkallë blu)

Achille është në dispozicion në ngjyra të ndryshme. Shikoni ngjyrat e disponueshme dhe shkruani kodin e të zgjedhurve (vendin dhe kornizën).

Dimensionet e tabelës: H 40 cm x ø 40 cm

PARALAJMËRIME
Për të shmangur njollat e përhershme, ngjyrat më të lehta nuk duhet të vihen në kontakt me tekstilet dhe veshjet e ngjyrosura me ngjyra të papërziera. Ne nuk mund të garantojmë aftësinë për të hequr ngjyra të panjohura nga produkti me ngjyra të lehta.
Lëkura është një material natyral. Kokrra natyrale e lëkurës dhe çdo papërsosmëri e vogël nuk duhet të konsiderohet si defekt, por si garancia juaj për vlerën dhe cilësinë e produktit.
Mos e ekspozoni atë në burimet e shëndetit ose në rrezet e diellit të drejtpërdrejtë brenda ose jashtë.

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi