Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Divane kopshti Rope nga Talenti me kornizë alumini, e bërë në Itali

Kod: ROPEDIV
lek 207.410,60
- +
Masat
l.182xw.85xh.76xhs.32cm
Koha e dërgimit
15 ditë pune
Talenti
Struktura alumini divan kopsht Talenti Rope i bërë në Itali
Të gjitha artikujt në rreshtin e litarit karakterizohen nga një strukturë alumini e veshur me pluhur gri, e mbuluar me një endje prej litare gri të pëlhurave sintetike.
Jastëkët e sediljes së divanit janë të veshur me susta në dacron dhe janë të mbuluara në pëlhurë gri, të heqshme, të lehta për t'u larë dhe rezistente ndaj agjentëve atmosferikë.

PERDORIMI DHE MIRMBAJTJA:
Për mbrojtje shtesë ne rekomandojmë përdorimin e mbulesave speciale në dimër, në mbrëmje, ose në rast shiu të shpeshtë. Nëse dëshironi të blini mbulimin, kërkoni një kuotë nga: klienti@viadurini.it .
Jastekët dakron duhet të mbrohen menjëherë në rast shiu për të parandaluar formimin e mykut.
Lani jastekët e rrobave me një cikël normal në një temperaturë maksimale prej 40 ° C.
Mos thaheni. Mos e thani pëlhurën me pajisje elektrike dhe mos e hekuroni.
Për të pastruar litarët, ju rekomandojmë të përdorni ujë dhe pastrues të lëngshëm jo gërryes me PH neutral dhe pa ngjyrë.
Nëse është e nevojshme, lejoni që larësi të veprojë për disa minuta. Shpëlarje tërësisht me ujë në një temperaturë që nuk kalon 30 ° C.
Shmangni kontaktin e zgjatur me substanca të yndyrshme dhe / ose ngjyra të cilat mund të përvetësohen nga materiali i veshjes dhe të shkaktojnë njolla të përhershme, si dhe të përkeqësoni strukturën e fijeve. Mos përdorni tretës ose pastrues të bazuar në tretës (shmangni acetonin).

Produkte të shikuara së fundmi