Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Divane moderne me tre tapiceri moderne me tavolinë kafeje të rrobave gri - Goffredo

Kod: GOFFREDO
lek 167.770,35 lek 209.712,93 -20%
- +
Viadurini Living

Dizajni modern ka një tapiceri divan të shtruar me tre vend në pëlhurë gri të errët dhe tabaka për ruajtje.

Përbërësit mobilim të një zone të gjallë ose zonë relaksimi duhet të jenë jashtëzakonisht të rehatshme, duke mirëpritur dhe të ofrojnë një relaksim magjepsës për të kapërcyer sa më mirë mbrëmjen e leximit ose shikimin e një filmi.
Divani i duhur është në gjendje të rikrijojë një hapësirë stili dhe dizajni dhe do të jetë jo vetëm një element funksional, por edhe një element dekorativ me kalimin e kohës.

Goffredo është një divan i shtruar me tre karrige me një formë të rehatshme, thelbësore dhe të gjithanshme që duhet të futet në çdo kontekst mobilimi.
Prodhuar me një kornizë pishe të mbuluar me shkumë të mbuluar në pëlhurë gri të errët.
Një tipar karakteristik i Goffredo është tabaka e saj funksionale e ruajtjes.

Një divan i aftë të jetë protagonisti i të gjitha dhomave tuaja duke ju dhënë një relaksim total.

Produkte të shikuara së fundmi