Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Divane modulare në natyrë në dru të ngurtë dhe pëlhurë Bento nga Varaschin

Kod: BENTO
lek 2.035.466,73

madein_italy

- +
Koha e dërgimit
30 ditë pune
Materiali i guaskës
okumè dru i ngurtë
Materiali i ulëses
pëlhurë
Varaschin
Dizajnoj divanin modular të jashtëm Varaschin Bento në dru
Një gamë e gjerë e pëlhurave dhe ngjyrave është në dispozicion. Për informacion dhe / ose citime, mos hezitoni të na kontaktoni.

Bento është një divan modular kopsht i karakterizuar nga një strukturë mbështetëse në dru të ngurtë okumè dhe i mbushur me gome Dryfeel.
Moderne, elegant dhe perfekte për të dekoruar ambiente të jashtme si tarraca, pishina, kopshte; por gjen vendosje perfekte edhe brenda, në zonën e banimit.

Shënim : jastekët përfshihen në çmim.
Me operacione të thjeshta është e mundur të ndryshoni kombinimin fillestar disa herë duke riorganizuar modulet e blera sipas dëshirës ose të blini module të tjera dhe t'i shtoni ato të tjerat.
Na shkruaj dhe kërko më shumë informacion.

Mirëmbajtja : Koleksioni i reziston rrezet e diellit dhe shiut. Ne rekomandojmë mirëmbajtje të rregullt, dhe vëmendje të veçantë për mbrojtjen e sendeve në rast të kushteve të motit të pafavorshëm (akull, breshër, ndryshime të temperaturës, lagështi, këmbëngulës, nxehtësi djegëse ose ftohje ekstreme). Kohëzgjatja dhe integriteti i këtyre artikujve varen nga kujdesi me të cilin mirëmbahen. Për produktet e aluminit dhe çelikut, megjithëse mbrohen nga trajtime dhe përfundime të përshtatshme për përdorim në natyrë, është thelbësore të parandaloni që uji të ngecë brenda vetë produktit. Në fakt, të gjitha artikujt kanë vrima teknike të nevojshme për aplikimin e trajtimeve mbrojtëse dhe përfundon. Futja e ujit në ato vrima dhe ngecja e tij mund të shkaktojnë ndryshk brenda tubave.

Për mbrojtje shtesë ne rekomandojmë të përdorni kapakët e duhur në sezonin e dimrit, në mbrëmje, ose në rast shiu të shpeshtë. Nëse dëshironi të blini kopertinën, kërkoni një vlerësim.

Për më tepër, produkti është i përshtatshëm për ambiente detare, kushte për llak kripe dhe mobilje pishina në prani të klorit.
Masat paraprake: mirëmbajtja dhe pastrimi i saktë janë thelbësore për të ruajtur integritetin e përbërësve për sa kohë të jetë e mundur.
Këshillohet që artikujt t’i mbani gjithmonë në gjendje të mirë për t’i larë çdo javë me ujë të freskët të bollshëm, në mënyrë që të eliminoni sa më shumë të jetë e mundur kripërat që tentojnë të sulmojnë strukturat.
Kjo është mënyra e vetme për ta mbajtur produktin në gjendjen më të mirë.

Produkte të shikuara së fundmi