Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Divane në natyrë Cleo, e bërë me një shkumë të shpejtë tharjeje

Kod: CLEALUDIV
lek 341.446,69
Shfaq opsionet:

- +
Masat
h.tot 65 cm x h.seat 40 cm x L.230 cm x D.100 cm
Koha e dërgimit
15 ditë pune
Talenti
Divane në natyrë Cleo, e bërë me një shkumë të shpejtë tharjeje
Divan moderne i projektimit Cleo ka një kornizë alumini të lyer me gri të bardhë ose pëllumb dhe është i mbuluar me pëlhurë të bardhë ose gri, në varësi të ngjyrës së zgjedhur për kornizën. Shtë i pajisur me tapiceri të shkumës së shpejtë të lagështirës dhe anti-mikrobik. Ky lloj mbushjeje lejon që uji të kalojë nëpër të, duke shmangur formimin e mykut dhe duke siguruar një proces të shpejtë të tharjes. Mbulimi është rezistent ndaj motit, i heqshëm dhe lehtësisht i larë.
Designer : Marco Acerbis
Zgjatimet dekorative 45x45cm nuk janë përfshirë në çmim. Nëse dëshironi që ata të na përdorni një për një citat në info@viadurini.co.uk.
Shikoni grafikun e ngjyrave dhe shkruani në kutinë e duhur kodin e ngjyrës së dëshiruar.

Përdorni dhe mirëmbajtjen
Gjatë sezonit të dimrit dhe gjatë natës ju sugjerojmë të përdorni për një mbrojtje shtesë mbulesën specifike, veçanërisht nëse është e ekspozuar ndaj shiut të shpeshtë. Mbulesa është në dispozicion sipas kërkesës. Nëse e dëshironi, na kërkoni një citat dhe shkruani një email në info@viadurini.co.uk.
Jastëku dakron duhet të mbulohet menjëherë në rast shiu, në mënyrë që të shmanget formimi i mykut.
Pëlhura mbuluese e jastekëve duhet të lahet në një temperaturë maksimale prej 40 ° C. Mos u pastroni. Mos e thani pëlhurën me pajisje elektrike dhe mos e hekuroni.

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi