Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Divane në natyrë Vilë nga Talenti, dizajn modern i bërë në Itali

Kod: COTTAGEDIV
lek 304.308,99
- +
Koha e dërgimit
15 ditë pune
Talenti
Divani i kopshtit të projektimit Talenti Cottage i bërë në Itali
Divani i kopshtit Cottage by Talenti karakterizohet nga një strukturë alumini i veshur me pluhur në dispozicion në tre ngjyra të ndryshme: të bardha, grafit ose moka.
Vendet dhe mbështetëset mbështeten nga shiritat sintetikë të dritës në gri të lehta, gri të errët ose moka, të koordinuara me ngjyrën e litarëve të krahut.
Pëlhura është në dispozicion në katër variante: gri të lehta për versionin e bardhë, gri të errët ose jeshile për versionin grafit, kafe të errët për versionin mokka.
Jastëkë të lëvizshëm, të lehtë për tu larë dhe rezistent ndaj agjentëve atmosferikë.

PERDORIMI DHE MIRMBAJTJA:
Për mbrojtje shtesë ne rekomandojmë përdorimin e mbulesave speciale në dimër, në mbrëmje, ose në rast shiu të shpeshtë. Mbulesa që nuk përfshihet në çmimin e blerjes. Nëse dëshironi të blini mbulimin, kërkoni një kuotë nga: klienti@viadurini.it .
Lani jastekët e rrobave me një cikël normal në një temperaturë maksimale prej 40 ° C. Mos thaheni. Mos e thani pëlhurën me pajisje elektrike dhe mos e hekuroni. Për mirëmbajtjen dhe mbrojtjen e drurit, ju rekomandojmë të përdorni "çantën e kujdesit të drurit".
Pikat e vogla sipërfaqësore për shkak të vajit ose produkteve të tjera ushqimore duhet të hiqen menjëherë, para se druri të mund t'i thithë ato në thellësi.
Duke qenë një material natyral, ju mund të vëzhgoni ndryshime në ngjyra ose madje edhe çarje për shkak të shkallës së lagështisë dhe ndryshimeve të papritura të temperaturës.

Produkte të shikuara së fundmi