Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Dizajn aplikativ Moa Fabas

Kod: 3249-21-102
lek 6.806,91
- +
FABAS LUCE
Moa aplikativ.
Struktura metalike dhe qelqi i lakuar.
Llamba E 27 1 x 75W.
Ngjyra: e bardhë.
Miusre: H 230 x L 275 x P 45.
Fabas është sinonim i pasionit, kërkimit dhe krijimtarisë. Produktet Fabas kombinojnë shfaqje të larta të ndriçimit me një planifikim të rafinuar në drejtim të integrimit arkitektonik, dizajnit dhe miniaturizimit.
PSE Bleni IT
  • raport i shkëlqyeshëm i cilësisë / çmimit
  • funksionalitetin
  • dizajn i bukur
  • materiale me cilësi të lartë
  • rezistent me kalimin e kohës
  • transporti në të gjithë Italinë

Produkte të shikuara së fundmi