Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Dizajni countertop lavaman në mermer Pedro, pjesë unike

Kod: PEDRO
lek 59.960,88 lek 74.976,12 -20%
- +
Masat
40 x 40 x 13 cm
Koha e dërgimit
10/14 ditë pune
Peshë
8kg
Viadurini Bathroom
Dizajni countertop lavaman në mermer Pedro, pjesë unike
Lavaman prej mermeri me fosile të ngulitura të krijuara gjatë miliona viteve. Prodhimi artizanal dhe jo përpunimi industrial e bëjnë këtë model larës në një pjesë të vërtetë unike , jo të riprodhueshme në seri. Për këtë arsye, mund të ketë dallime në ngjyrën dhe formën në krahasim me foton e produktit. Para vendosjes së porosisë tuaj, mund të kërkoni një fotografi të artikullit që është në dispozicion në magazinë: shkruajini klienti@viadurini.it .

Produkte të shikuara së fundmi