Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Banjë e punuar me dorë mjalti onik, larje banaku në York

Kod: YORK
lek 150.052,35 lek 187.590,48 -20%
- +
Masat
43 x 43 x 13 cm
Koha e dërgimit
10/14 ditë pune
Peshë
16kg
Viadurini Bathroom
Banjë e punuar me dorë mjalti onik, larje banaku në York
Lavaman prej guri oniks. Prodhimi artizanal dhe jo përpunimi industrial e bëjnë këtë model larës në një pjesë të vërtetë unike , jo të riprodhueshme në seri. Për këtë arsye, mund të ketë dallime në ngjyrën dhe formën në krahasim me foton e produktit. Para vendosjes së porosisë tuaj, mund të kërkoni një fotografi të artikullit që është në dispozicion në magazinë: shkruajini klienti@viadurini.it .

Produkte të shikuara së fundmi