Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Dizajn pastrues countertop në kristal Orfeo, copë unike

Kod: ORFEO
lek 150.052,35 lek 187.590,48 -20%
- +
Masat
44 x 44 x 13 cm
Koha e dërgimit
10/14 ditë pune
Peshë
7 kg
Viadurini Bathroom
Dizajn pastrues countertop në kristal Orfeo, copë unike
Lavaman i tejdukshëm i bërë nga kristali. Prodhimi artizanal dhe jo përpunimi industrial e bëjnë këtë model larës në një pjesë të vërtetë unike , jo të riprodhueshme në seri. Për këtë arsye, mund të ketë dallime në ngjyrën dhe formën në krahasim me foton e produktit. Para vendosjes së porosisë tuaj, mund të kërkoni një fotografi të artikullit që është në dispozicion në magazinë: shkruajini klienti@viadurini.it .

Produkte të shikuara së fundmi