Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Dizenjoni lavaman për countertop në dru tik Mose

Kod: MOSE
lek 58.459,35 lek 73.074,20 -20%
- +
Masat
48 x 43 x 11 cm
Koha e dërgimit
10/14 ditë pune
Peshë
6 kg
Viadurini Bathroom
Dizenjoni lavaman për countertop në dru tik Mose
Lavaman prej druri tik. Prodhimi artizanal dhe jo përpunimi industrial e bëjnë këtë model larës në një pjesë të vërtetë unike , jo të riprodhueshme në seri. Për këtë arsye, mund të ketë dallime në ngjyrën dhe formën në krahasim me foton e produktit. Para vendosjes së porosisë tuaj, mund të kërkoni një fotografi të artikullit që është në dispozicion në magazinë: shkruajini klienti@viadurini.it .

Produkte të shikuara së fundmi