Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Dizajni banjën e gurit të oniksit të mjaltit countertop Icarus

Kod: ICARUS
lek 67.468,50 lek 84.385,68 -20%
- +
Masat
50 x 39 x 14 cm
Koha e dërgimit
10/14 ditë pune
Peshë
27kg
Viadurini Bathroom
Dizenjoni lavaman për countertop në gurin e oniksit të mjaltit Icaro
Lavaman prej guri oniks me ngjyrë mjalti. Prodhimi artizanal dhe jo përpunimi industrial e bëjnë këtë model larës në një pjesë të vërtetë unike , jo të riprodhueshme në seri. Për këtë arsye, mund të ketë dallime në ngjyrën dhe formën në krahasim me foton e produktit. Para vendosjes së porosisë tuaj, mund të kërkoni një fotografi të artikullit që është në dispozicion në magazinë: shkruajini klienti@viadurini.it .

Produkte të shikuara së fundmi