Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Dizajn banjoje countertop bërë prej guri natyror Lola, me ngjyrë të zezë

Kod: LAVAPPROCHERBLACK
lek 52.427,97
- +
Material
mermer
Masat
50 x 50 x 17 cm * Duke qenë copa unike të bëra me dorë, secili artikull ndryshon nga të tjerët në formë. Shtë e mundur të kërkohet dimensioni i sendit në dispozicion.
Koha e dërgimit
10/14 ditë pune
Peshë
40 kg
Viadurini Bathroom
Dizajn banjoje countertop bërë prej guri natyror Lola, me ngjyrë të zezë


Duke qenë copa unike të bëra me dorë, secili artikull ndryshon nga të tjerët si në formë ashtu edhe në ngjyrë.
Fotografitë e artikullit janë thjesht treguese dhe mund të mos korrespondojnë me artikullin e blerë. Për këtë arsye, është e mundur të kërkohet fotografia e pellgut të blerë para dërgesës së saj.

Të gjitha produktet nga kjo koleksion janë bërë me dorë nga materiale si mermer, oniks, gurë vullkanikë dhe gurë lumi.
Krijuar tërësisht me dorë, secila legen është i ndryshëm nga të tjerët në formë dhe ngjyrë.

PERDORIMI & MIRMBAJTJA
Për ta pastruar atë, ju lutemi përdorni pastrues specifik për gur natyral dhe mermer që nuk përmbajnë substanca gërryes. Pastruesi duhet të aplikohet me një sfungjer të butë dhe delikat, i cili nuk duhet të gërvishtë ose prishë sipërfaqen.

Për të siguruar integritetin dhe qëndrueshmërinë e produktit me kalimin e kohës është e nevojshme të aplikoni në mënyrë periodike trajtimin impregnues (të furnizuar së bashku me artikullin) në pjesën e brendshme dhe në skajet e lavamanit. Aplikimi i parë duhet të bëhet para përdorimit të parë, menjëherë pas lindjes. Trajtimi duhet të përsëritet një herë në 1/2 muaj.
Paketa e trajtimit e ofruar përmban 200 ml produkt dhe është e mjaftueshme për afërsisht një vit.

Produkte të shikuara së fundmi