Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Dizenjoni banjën e countertopit në dru tik dhe rrëshirë Doli

Kod: DOLI
lek 89.991,37 lek 112.514,25 -20%
- +
Masat
43 x 37 x 14 cm
Koha e dërgimit
10/14 ditë pune
Peshë
4 kg
Viadurini Bathroom
Dizenjoni banjën e countertopit në dru tik dhe rrëshirë Doli
Lavaman prej druri tik druri të mbuluar në rrëshirë. Prodhimi artizanal dhe jo përpunimi industrial, e bëjnë këtë lavatrice të projektimit një pjesë të vërtetë unike , jo të riprodhueshme në seri. Për këtë arsye, mund të ketë dallime në ngjyrën dhe formën në krahasim me foton e produktit. Para vendosjes së porosisë tuaj, mund të kërkoni një fotografi të artikullit që është në dispozicion në magazinë: shkruajini klienti@viadurini.it .

Produkte të shikuara së fundmi