Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Dizenjoni lavazhin e countertop në gurin labradorite Scudo

Kod: SCUDO
lek 186.587,76 lek 222.569,70 -16%
- +
Masat
51 x 43 x 13 cm
Koha e dërgimit
10/14 ditë pune
Peshë
30kg
Viadurini Bathroom
Dizenjoni lavazhin e countertop në gurin labradorite Scudo
Lavaman prej guri labradorite. Brendësia është e mbuluar me një mozaik guri oniks. Prodhimi artizanal dhe jo përpunimi industrial e bëjnë këtë model larës në një pjesë të vërtetë unike , jo të riprodhueshme në seri. Për këtë arsye, mund të ketë dallime në ngjyrën dhe formën në krahasim me foton e produktit. Para vendosjes së porosisë tuaj, mund të kërkoni një fotografi të artikullit që është në dispozicion në magazinë: shkruajini klienti@viadurini.it .

Produkte të shikuara së fundmi