Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Dizajn bashkëkohor onsx lavashin Kraton

Kod: CP950-KR
lek 72.273,39 lek 97.599,09 -26%
- +
Masat
Xh40xh15cm, 4,5 cm (tregues i pasaktë)
Koha e dërgimit
7/10 ditë
Cipì
Dizajni bashkëkohor lavatrice Kraton oniks
Larje countertop në oniks pastër të lëmuar.
Kjo lavaman nuk mund të riprodhohet në seri. Artikulli i fotografuar është një shembull i produktit; secila pjesë është unike.
Onyx është një gur i rrallë dhe i çmuar. Forma e saj sinuzive dhe shqisore shndërron çdo prekje në një përvojë të veçantë shqisore.
Elegante dhe unike, secili artikull ndryshon nga të tjerët.
Arsyet e mira për të blerë:
  • produkt projektuesi
  • raport i shkëlqyeshëm i cilësisë / çmimit
  • shume rezistente
  • garantuar me kalimin e kohës
  • dritë

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi