Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Dizajn pastrues countertop me nënën e perlave fut Ada, copë unike

Kod: ADA
lek 82.483,75 lek 103.104,69 -20%
- +
Masat
35 x 35 x 14 cm
Koha e dërgimit
10/14 ditë pune
Peshë
7 kg
Viadurini Bathroom
Dizajn pastrues countertop me nënën e perlave fut Ada, copë unike
Lavaman prej rrëshire artificiale me cilësi të lartë me futje të nënës-perlave. Prodhimi artizanal dhe jo përpunimi industrial, e bëjnë këtë lavatrice të projektimit një pjesë të vërtetë unike , jo të riprodhueshme në seri. Për këtë arsye, mund të ketë dallime në ngjyrën dhe formën në krahasim me foton e produktit. Para vendosjes së porosisë tuaj, mund të kërkoni një fotografi të artikullit që është në dispozicion në magazinë: shkruajini klienti@viadurini.it .

Produkte të shikuara së fundmi