Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Dizajn peshqir i ngrohtë Scirocco H Caterina në bronzi të artë

Kod: CATERINA
lek 236.657,82

madein_italy

- +
Material
tunxh
Masat
L54xP15xH72 cm
Koha e dërgimit
20 ditë pune
Emetimi termik
195 Watt (655 btu / orë)
Scirocco H
Peshqir hidraulik më i ngrohtë Scirocco H Caterina, bërë prej bronzi të artë në Itali
Caterina është një peshqir hidraulik më i ngrohtë me forma shumë të thjeshta dhe thelbësore. Shtë një aksesor mobilimi i cili duket jo vetëm si një njësi ngrohjeje, por edhe si një element i vërtetë i stilit, për detaje që mund të bëjnë ndryshimin në banjën tuaj. Cilësia e lëndëve të para është ajo që karakterizon Caterina, për një rezultat unik që rrit konceptin e ngrohtësisë dhe mirëqenies.
Mundësia për të pasuruar Caterina me pullat kristal Svarowski.


Nga dizajni i papërmbajtshëm i bërë në Itali, ai është bërë prej bronzi me ngjyrë ari, me një çelës të lehtë ose termostat ekrani me prekje.
Presioni maksimal i punës : 600 kPa / 6 BAR;
Temperatura maksimale e punës : 95 °;
Presioni standard i provës : 1200 kPa / 12 BAR;

Produkte të shikuara së fundmi