Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Dizajn Elegant Porcelani i Bardhë 18 copë për pjatë darkë - Egle

Kod: EGLE
lek 69.370,44 lek 90.191,58 -23%
- +
Material
porcelani i kockave
Masat
Pllaka e sheshtë 27 cm, pjatë e sheshtë 22 cm, pjatë e thellë 21 cm
Ngjyrë
Bardhë
Koha e dërgimit
7-10 ditë pune
Viadurini Kitchen

Komplet i pllakave të ngrënies me një dizajn elegant dhe bashkëkohor, në kinë të bardhë kockash të stilit Nordik, 18 copë.

Ky shërbim i filxhanit të kafesë lind nga një hulumtim i thellë i nevojave të tryezës, për të krijuar produkte të karakterizuara nga teknologji të lartë , luks dhe zejtari , dizajn cilësor dhe dallues.

Format tradicionale dhe harmonike interpretojnë historinë dhe elegancën e së kaluarës për të përcaktuar atmosferën e tryezës, të vendosur plotësisht në kinë të imët të kockave .

Me fjalë të tjera, është një porcelan me cilësi të lartë me një ngjyrë karakteristike të ftohtë dhe të ndritshme fildishi , për një tryezë elegante dhe të rafinuar.
Në fakt, përveç kaolinës, feldsparit dhe kuarcit, porcelani i kockave të imët përmban gjithashtu 50% të oksidit të kalciumit dhe fosfatit të kalciumit, gjë që i jep asaj një transparencë të veçantë.
Përparësitë jepen gjithashtu nga një forcë dhe butësi më e madhe në krahasim me porcelanin e zakonshëm.

Një pajisje me shprehje stilistike të një karakteri nordik , një tryezë bashkëkohore ku krijimtaria, karakteristikat estetike, funksionaliteti dhe minimalizmi janë protagonistët kryesorë.

Shërbim i përbërë nga:
- n.6 pllaka të sheshta me buzë të lartë 27 cm
- n.6 pllaka të sheshta 22 cm
- n.6 pjata supë 21 cm

Dëshironi një shërbim të plotë të personalizuar ? Kontaktoni me ne duke përdorur formularin "Kërkoni Informacion".

Produkte të shikuara së fundmi