Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Radiator dizajni prej çeliku të kromuar, prodhuar në Itali, Luxor

Kod: LUXORCROM
lek 80.782,02 lek 99.476,01 -19%

madein_italy

- +
Material
çelik
Koha e dërgimit
20/25 ditë pune
Xò by Metalform Design esclusiva Viadurini
Radiator çeliku i dhomës së ndenjes deri në 1150 Watt i bërë në Itali, Luxor

SI T CH ZGJEDHNI RADIATORIN, PCR KUFIZIMIN E SHPIMRNDARJEVE T R SHUMIT

METERET SIKARE * FUQIA E NEVOJSHME (UJI) **

6 m² 520 W
10 m² 870 W
12 m² 1045 W
20 m² 1739 W
30 m² 2609 W
50 m² 4347 W

* të dhënat u përpunuan duke marrë parasysh një lartësi dhome prej 2.70 m.
** Të dhënat e dhëna janë thjesht teorike dhe ndryshojnë në bazë të karakteristikave të ndërtimit dhe mjedisit të ndërtesës. Për informacion kontaktoni teknikun tuaj.

Luxor është një radiator elektrik i bërë me dorë në Itali në çelik të kromuar në madhësi dhe rendimente të ndryshme.
Falë modelit të saj elegant dhe elegant, ajo do të arredojë shtëpinë tuaj me stil.

Për më shumë informacion dhe citime, mos hezitoni të na kontaktoni.

E RNDSISHME : Të gjitha modelet e projektimit mund të instalohen në sistemet ekzistuese pa ndërhyrje në mur ose pajisje hidraulike, radiatorët do të përdorin të njëjtat ndërveprime që janë tashmë të pranishme në shtëpinë tuaj.
Montimi i murit i përfshirë në çmim.
Në dispozicion vetëm në versionin hidraulik.
Valvulat dhe mbajtësit NUK përfshihen në çmim.

KVSHILLA TEKNIKE : për ta mbajtur produktin në kushtet më të mira me kalimin e kohës është shqetësim të instaloni të gjitha valvulat termostatike me Teflon (gjithashtu prizë e ventilimit) dhe jo me kërp.
(Udhëzimet e përfshira në paketim).

Produkte të shikuara së fundmi