Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Dizajn i tavanit / Puzzle sconce nga Studio Italia Design

Kod: PUZZLE-DOUBLE-RECT
lek 40.911,54

madein_italy

- +
Masat
Composizione lampada 66 x 30 cm; spessore 9 cm
Designer
Design Italia Design
Koha e dërgimit
5/6 ditë pune
Studio Italia Design
" Puzzle projektuar tavan / sconce nga Studio Italia Design
Llambë që zhduket në tavanin tonë dhe në mur, duke i dhënë rrugë dritës me shfaqjet dhe tekat e saj, duke formuar shfaqje drite evokuese. Përbëhet nga dy drejtkëndësha të ngjitur në qendër, me një dizajn të thjeshtë dhe elegant. Ky tavan mund të fiksohet vertikalisht dhe horizontalisht. Tavani i disponueshëm në temperatura të ndryshme të ngjyrave të lehta LED, zgjidhni atë të duhurin për ju!

Features:
- Kornizat: metal i bardhë me lustër mat, RAL 9016
- Diffusor: Jo i pranishëm
- Ngjyrosje: Po
- Dimmer: Jo i përfshirë
- LED përfshirë. LED me furnizim me energji elektrike të tensionit (Nuk kërkon një LED shofer). Zbehja e fazës.

LED përfshirë në artikullin 2700K- dritë e ngrohtë: 2700K 2 x 18W | 3000 lm
LED përfshirë në artikullin 3000K-dritë e ftohtë: 3000K 2 x 18W | 3200 lm

E RNDSISHME: ju mund të kërkoni LED 4000K. Bëni një citat tek klienti@viadurini.it

Studio Italia Design është një nga markat më të përparuara italiane në ndriçimin ndërkombëtar. Falë teknikave, teknologjive, linjave, materialeve të çmuara të reja, ato realizojnë një llambë unike dhe inovative: forma dhe përmbajtje, estetikë dhe funksionalitet, të gjitha të bëra në Itali. Studio Italia Design bashkëpunon me stilistë, studiues dhe arkitektë të famshëm nga kombësi dhe prejardhje të ndryshme. Një grup i krijuesve që riinterpretojnë objektet si elementë të vërtetë mobilimi. Shtë një udhëtim pasion, ku drita takon sende, njësi qelqi me metale dhe buzëqeshje të traditës për të ardhmen. Studio Italia Design harton produkte ad hoc për dhoma të ndryshme dhe zgjidhje të personalizuara të studiuara me protagonistët e arkitekturës bashkëkohore ".
Productdo produkt Studio Italia Design është patentuar dhe konform markës CE të kërkuar nga Komuniteti Evropian

Produkte të shikuara së fundmi