Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Dizajn karrige lëkundëse me strukturë në dru të ngurtë Quinn akinë

Kod: QUINN
lek 26.727,14 lek 33.433,95 -20%
- +
Material
legno e tessuto
Masat
L 72 x H 85 x P 90 cm
Koha e dërgimit
3/4 javë
Viadurini Living
Dizajn karrige lëkundëse me strukturë në dru të ngurtë Quinn akinë
Karrige lëkundëse me kornizë të ngurtë akacie. Trajtim i zgjatur me PNZ Nano me vaj dhe mbrojtje nga rrezatimi ultraviolet. Vendi në litar poliester rezistent ndaj rrezeve UV. Për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm, të strehuar ose të mbuluar.

Produkte të shikuara së fundmi