Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Dizajn karrige në natyrë në pëlhurë dhe çelik Verë të vendosur nga Varaschin

Kod: SUMMERSETSED
lek 68.769,83

madein_italy

- +
Masat
L 49 x D 54 x H 83 cm H vend 45 cm
Koha e dërgimit
30 ditë pune
Materiali i guaskës
çelik
Materiali i ulëses
pëlhurë
Varaschin
Dizajn modern Varaschin Verë Set karrige në natyrë prej çeliku
Një gamë e gjerë e pëlhurave dhe ngjyrave dhe ngjyrave të ndryshme janë në dispozicion për strukturën. Për informacion dhe / ose citime, mos hezitoni të na kontaktoni.

Summer Set është një karrige kopshtesh e karakterizuar nga një strukturë që mbart ngarkesë në çelik të veshur me pluhur me zgjedhjen e dy ngjyrave: gri mëndafshi dhe të zeza dhe një vend prej pëlhure të mbushur.
E vogla, kompakte dhe dizajn, e përkryer për të dekoruar ambiente në natyrë si tarraca, pishina, kopshte; por gjen vendosje perfekte edhe brenda, në zonën e banimit.

Mirëmbajtja : Koleksioni i reziston rrezet e diellit dhe shiut. Ne rekomandojmë mirëmbajtje të rregullt, dhe vëmendje të veçantë për mbrojtjen e sendeve në rast të kushteve të motit të pafavorshëm (akull, breshër, ndryshime të temperaturës, lagështi, këmbëngulës, nxehtësi djegëse ose ftohje ekstreme). Kohëzgjatja dhe integriteti i këtyre artikujve varen nga kujdesi me të cilin mirëmbahen. Për produktet e aluminit dhe çelikut, megjithëse mbrohen nga trajtime dhe përfundime të përshtatshme për përdorim në natyrë, është thelbësore të parandaloni që uji të ngecë brenda vetë produktit. Në fakt, të gjitha artikujt kanë vrima teknike të nevojshme për aplikimin e trajtimeve mbrojtëse dhe përfundon. Futja e ujit në ato vrima dhe ngecja e tij mund të shkaktojnë ndryshk brenda tubave.

Për mbrojtje shtesë ne rekomandojmë të përdorni kapakët e duhur në sezonin e dimrit, në mbrëmje, ose në rast shiu të shpeshtë. Nëse dëshironi të blini kopertinën, kërkoni një vlerësim.

Për më tepër, produkti është i përshtatshëm për ambiente detare, kushte për llak kripe dhe mobilje pishina në prani të klorit.
Masat paraprake: mirëmbajtja dhe pastrimi i saktë janë thelbësore për të ruajtur integritetin e përbërësve për sa kohë të jetë e mundur.
Këshillohet që artikujt t’i mbani gjithmonë në gjendje të mirë për t’i larë çdo javë me ujë të freskët të bollshëm, në mënyrë që të eliminoni sa më shumë të jetë e mundur kripërat që tentojnë të sulmojnë strukturat.
Kjo është mënyra e vetme për ta mbajtur produktin në gjendjen më të mirë.

Produkte të shikuara së fundmi