Për porositë telefonike telefononi në +39 0541 623760 nga ora 9.00 deri në orën 17:00
  • 0
  • 0

Jetesa e shpejtë në natyrë: mobiljet më të mira për ambientet e jashtme

Fast Outdoor Lifestye : "Ne i japim formë kënaqësisë së të jetuarit jashtë!"
Këto janë fjalët e themeluesit të kësaj kompanie të themeluar në 1995 me qëllim krijimin e një brezi të ri të mobiljeve në natyrë . Duke u nisur nga ky koncept, ata kanë zhvilluar hulumtime për të gjetur një material të gjithanshëm që përzihet mirë me pëlhurat e reja të teknologjisë së lartë.

Bestselleri i tyre është padyshim koleksioni "Forest" i lindur nga bashkëpunimi midis dy stilistëve italianë, të cilët vendosën idenë e estetikës së përparme në qendër së bashku me rëndësinë e një 100% prodhuar në Itali produkt të punuar me dorë.
Koleksioni i Pyjeve frymëzohet nga natyra dhe format e saj në krijimin e karrigeve dhe kolltukëve me një dizajn unik . Material i zgjedhur për t'i bërë ato alumin alumini ekstruduar dhe vdesin.
Me pak fjalë, një kompani vazhdimisht evoluon që nuk ka ndalur kurrë të kërkojë bashkëpunim me stilistë ndërkombëtarë . Ndër koleksionet e Shpejta gjejmë: "Aikana", " Easy " dhe " Mediterraneo ". Për to janë përdorur materiale të ndryshme, përfshirë aluminin , gurin dhe drurin . Përveç risisë absolute të materialit të ri "efekti i drurit", 100% i riciklueshëm dhe i përbërë nga fibra natyrale. Vëmendje e veçantë për mjedisin nuk mund të mungonte në një kompani që është aq e vëmendshme ndaj lajmeve.

koleksionin Aikana për shembull do të gjeni elemente të vetme dhe modulare me një strukturë alumini të ekstruduar dhe të ngordhur të përbërë nga divan , karrige dhe tavolina kafeje që do ta bëjnë zonën tuaj në natyrë unike.
Lëreni veten të pushtohet nga orenditë e koleksionit të shpejtë për kopshtin tuaj, ata do t'ju lejojnë të shprehni personalitetin tuaj me rehati maksimale estetike dhe funksionale. Krijimi i mjediseve në harmoni me natyrën që ftojnë relaksim total në vetmi ose në shoqëri.

Newsletter

Regjistrohu në buletinin tonë
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privatësia dhe Cookies