Për porositë telefonike telefononi në +39 0541 623760 nga ora 9.00 deri në orën 17:00 - Shërbimi i dorëzimit në dysheme dhe montimi i disponueshëm në të gjithë Shqipërinë
  • 0
  • 0

Fiam Italia - Pasioni për Dizajn - Pasqyra dhe Tabela

Xhami është protagonisti i tabelave dhe pasqyrave të projektimit. Një stil elegant dhe i rafinuar për arredimin e shtëpisë

Fiam Italia u themelua në 1973 me qëllimin për të bërë xhami një protagonist në botën e dizajnit duke krijuar elemente mobilimi me xham të lakuar.

Eleganca dhe rafinimi që qelqi dhe kristali shpërndajnë brenda një ambienti kanë qenë gjithmonë në qendër të hulumtimit nga familja Livi, themeluesi i Fiam.
Një ndihmë e veçantë në këtë rrugë të rritjes dhe zhvillimit të arredimeve inovative dhe unike, ka dhënë indirekt vendndodhjen prestigjioze të Villa Miralfiore, shtëpi e burimit të frymëzimit të shekullit të pesëmbëdhjetë, falë afreskeve dhe dekorimeve të saj të çmuara, për koleksionet e Fiam dhe Veblén .
Duke zgjedhur produktet e Fiam, klienti përvetëson jo vetëm një pjesë unike të mobiljeve, por edhe fragmente të traditave dhe njohurive të lashta.

Në mesin e propozimeve tona do të gjeni: Tabelat Macramé me bazë në xhami të rrumbullakët dhe të lartëgotë të tymosur ose ekstra të ndezur , të akorduar në konkursin Young & Design Award, tabela të zgjatimit të dizajnit Rime të bëra nga ndërthurja me shkathtësi e qelqit me pasqyra prej druri dhe muri me dekorime të pasura Pop tek pasqyra më e madhe në dysheme Dorian.
Një koleksion i sigurimit të cilësisë që rrit mobilje projektuar dhe handcrafted në Itali!

Newsletter

Regjistrohu në buletinin tonë
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privatësia dhe Cookies