Për porositë telefonike telefononi në +39 0541 623760 nga ora 9.00 deri në orën 17:00 - Shërbimi i dorëzimit në dysheme dhe montimi i disponueshëm në të gjithë Shqipërinë
  • 0
  • 0

Dizajn Raft Verë - Dizajn Modern

Në këtë pjesë të faqes sonë do të gjeni mbajtësit e përsosur të shisheve për të mbajtur shishet e verës në rregull në kuzhinën tuaj.
Dizajni italian është protagonisti i vërtetë i këtyre objekteve.

Në katalogun tonë ka modele të ndryshme të rafteve të verës, ato nga toka prej druri për një prekje të cilësisë së mirë ose metakrilate me bazë druri për ata që e duan modernitetin.
Raft shishe prej druri ose metakrilati i montuar në mur me formën klasike drejtkëndëshe ose me formën më origjinale të valës.
Gjeni të gjitha propozimet tona në Koleksionin e Living Viadurini në faqen e markës së faqes tonë.

Newsletter

Regjistrohu në buletinin tonë
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privatësia dhe Cookies