Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Krishtlindjet dhe Pushimet - Dekoroni Tryezën e Krishtlindjes me Pjata, Gota dhe Mbulesa Tavoline

Pjatat e Krishtlindjeve, gotat dhe mbulesat e tavolinave për të dekoruar dhe shtruar tryezën gjatë pushimeve

Krishtlindja është një mundësi për të dekoruar tryezën me pamjen tuaj të Krishtlindjes: efekti surprizë për miqtë dhe familjen është i garantuar. Dekoratat

tuaja të tryezës së Krishtlindjes do të mahnisin të dashurit tuaj, miqtë tuaj dhe të gjithë mysafirët dhe darkat tuaja. Dekorimet e tryezave të Krishtlindjeve janë thelbësore. Në këtë seksion do të zbuloni të gjitha koordinatat tona të veçanta , ideale për darkën e Krishtlindjeve.

Kemi shumë produkte të dizenjuara vetëm për festa dhe raste të veçanta :
  • Syzet e Krishtlindjeve ,
  • Pjata e Krishtlindjeve ,
  • Mbulesa tavoline për Krishtlindje .

Ju do të zbuloni shumë motive të Krishtlindjeve dhe dekorime me ngjyrë të thjeshtë në tonet klasike të kuqe, ari dhe argjendi ; do të keni një zgjedhje të gjerë ngjyrash dhe modelesh që variojnë nga ato më klasiket deri te ato më bashkëkohoret, siç janë motivet e stilit skandinave.

Në Viadurini, pavarësisht nëse përqendroheni në elegancën , zgjidhni zgjedhjet e Krishtlindjeve që janë më në përputhje me dekorin, ose lërini të tundoheni nga ngjyrat e gjalla dhe karakteristike të festave , gjithmonë do të gjeni atë që ju nevojitet për të rikrijuar atmosferën e duhur dhe një tryezë elegante